De Gouden Kooi opende de deuren op 1 april 2016 in een historisch pand in centrum Mechelen.

 

Wij zijn Jan en Bert, en we zijn de bezielers achter De Gouden Kooi. We zijn gepassioneerd door escape games. We bedenken en maken de kamers zelf. Hoewel de kamers op de eerste plaats staan, vinden we alles daarrond ook belangrijk: de totaalbeleving is wat telt, en elke dag opnieuw trachten we die te verbeteren.

 

 

We studeerden beiden af als handelsingenieur (Universiteit Antwerpen) en werkten daarna ongeveer 10 jaar in diverse functies. Al een hele tijd broeide echter de zin om zelf een zaak op te zetten, en na een kennismaking met het concept van escape games, ging de bal aan het rollen. We zegden onze job vaarwel om ons volledig toe te leggen op De Gouden Kooi. Het doel was van bij de start duidelijk: een goed mix vinden van boeiende verhaallijnen, uitdagende puzzels en  een aangename ervaring voor én na het spel.

 

We durven te beweren dat De Gouden Kooi vandaag de dag op de kaart staat als één van de beste escape game centers van België, en we blijven zoeken naar manieren om de kamers en alles daarrond te verbeteren.  We zijn ervan overtuigd dat de beleving van de klant begint wanneer hij bij ons de deur binnenstapt, en pas eindigt na de nabespreking. We willen de klant van begin tot einde een niet te vergeten belevenis bieden.

Wie zijn wij?

Al de rechten zijn voorbehouden voor De Gouden Kooi. info@degoudenkooi.be
De Gouden Kooi is gelegen in de Gerechtstraat 10, 2800 Mechelen, België
Onze verkoopsvoorwaarden vind je hier.

FR

EN