Boek een escape room en voel je een detective

In een escape room van De Gouden Kooi in Mechelen ben jij zelf de detective! Of je nu met collega’s, familie of vrienden wil genieten van een spannende middag vol spelplezier, bij ons zit je goed. Vertrouw op het inzicht van je teamgenoten, los de puzzels op en probeer te ontsnappen binnen een afgesproken tijdspanne. Zijn jullie straf genoeg om de code te kraken? Speel de detective in je eigen spannende verhaal en boek een van onze escape rooms.

Nationale en internationale prijzen
Unieke planner
2 locaties

Home » Escape room detective

Ontsnap uit een escape room als een echte detective

De code kraken van onze escape room, dat doe je natuurlijk als een echte detective. Daarom hebben we verschillende kamers in thema mét eigen verhaallijn beschikbaar voor grote en kleine groepen. Kies bijvoorbeeld uit:

  • Cabin in the woods
  • De meesterdief van Mechelen
  • De schat van Kalakmul
  • De wraak van Han
  • Het geheim van Sint-Rumoldus
  • Lost in space

Je leest het zelf, bij ons heb je genoeg keuze aan escape rooms om je een echte detective te voelen. Geniet samen met het gezin van een leuke activiteit, test de logica van je vriendengroep of stel je collega’s op de proef met een uitdagende escape game als teambuilding.

Wil je een escape room detective worden?

Bekijk onze escape games Bekijk onze escape experiences

Vraag naar onze kamers in thema

Boek een kamer en voel je als een echte detective in onze escape room. Ben je in het bezit van een Mechelenbon? Dan kan je deze bij ons inruilen! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze escape rooms. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@degoudenkooi.be of bel ons via het nummer 015/67.68.67. Wij staan klaar met een antwoord op al je vragen!

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi