Gebruik je ‘Klinkt als Mechelen’-pakket bij De Gouden Kooi

Heb jij een ‘Klinkt als Mechelen’-pakket gekregen en ben je op zoek naar de leukste manier om je bonnen te spenderen? Zoek niet langer! Je ‘Klinkt als Mechelen’ bon is geldig bij De Gouden Kooi.

Kies uit 1 van de 5 originele escape rooms in het centrum van Mechelen, en geniet met volle teugen van deze heerlijke activiteit.

Home » Klinkt als Mechelen
Je ‘Klinkt als Mechelen’ bon bij De Gouden Kooi gebruiken?

Je mag 1 ‘Klinkt als Mechelen’ bon per persoon gebruiken per escape room (dus 5 euro korting per persoon) en maximum 3 per escape room. Komen jullie bijvoorbeeld met 4 personen escapen? Dan kan je in dat geval 3 bonnen gebruiken, en dus op die manier 15 euro korting genieten!

Een escape room bij De Gouden Kooi dien je best op voorhand te reserveren, zodat je zeker bent van je plek. Ons online boekingssysteem kan helaas jouw ‘Klinkt als Mechelen’ bonnen niet automatisch verwerken.

We lossen dit graag voor je op.  Je boekt online (je dient dan ook online te betalen), en de dag dat je bij ons langskomt, neem je je bonnen mee. Dan betalen we je de waarde van de ‘Klinkt als Mechelen’ bonnen cash terug.

Hoewel er op je bon een geldigheidsdatum van 31/12/2021 staat, is je bon 6 maanden langer geldig, namelijk tot 30/6/2022. Aarzel dus niet om je Klinkt als Mechelen bon voor 30/06/2022 bij De Gouden Kooi te gebruiken.

Mechelen Sint Rombouts toren