Activiteiten in Mechelen

De leukste activiteiten in Mechelen, die boek je bij ons! Bij De Gouden Kooi kan je samen met je teamgenoten terecht voor een spannende escape wandeling. Wandel door de stad, bundel jullie logisch inzicht en los de puzzels op. Het is eens iets anders dan de klassieke buitenactiviteiten in Mechelen, toch? Lees hieronder verder en ontdek meer over onze uitdagende activiteiten in Mechelen.

Home » Activiteiten Mechelen

Bij ons geniet je van bloedstollende activiteiten in Mechelen

Zeg dat wij het gezegd hebben, een escape wandeling is een van de leukste en origineelste buitenactiviteiten in Mechelen! Hoe het precies werkt? Samen met je gezin, professioneel team of vriendengroep maak je een wandeling doorheen het centrum van de stad. Tijdens je route is het de bedoeling dat je in teamverband verschillende puzzels en raadsels oplost. Net zoals onze escape room hebben deze buitenactiviteiten in Mechelen een eigen verhaal en thema. Vertrouw op de creativiteit van ons bedrijf en geniet van een meeslepende middag boordevol spelplezier.

Boek je wandeling doorheen het centrum van de stad

Wil je meer weten over de avontuurlijke buitenactiviteiten van De Gouden Kooi in Mechelen? Neem alvast een kijkje tussen onze meest gestelde vragen voor een gepast antwoord. Heb je toch nog specifieke vragen of heb je hulp nodig met boeken? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar via het nummer 015/67.68.67 of via het e-mailadres info@degoudenkooi.be. Tip: verras iemand met een cadeaubon en kom samen puzzelen in een escape room of trek de stad in. Van een origineel cadeau gesproken!

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi