Bedrijfsuitje in Antwerpen

Wat staat er op de planning voor het bedrijfsuitje van je bedrijf in de provincie Antwerpen? Wanneer je nog een keuze moet maken, dan is het zeker een goed idee een kijkje te nemen bij De Gouden Kooi. Wij bieden diverse escape games waarin je samen met collega’s opgesloten wordt en de weg naar buiten moet vinden. Wil jij je collega’s beter leren kennen? Willen jullie beter leren samenwerken? En wil je een leuk, informeel én leerzaam uitje organiseren? De Gouden Kooi in Mechelen, nabij Antwerpen, biedt jou een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Home » Bedrijfsuitje Antwerpen

Hoe ziet een bedrijfsuitje bij De Gouden Kooi nabij Antwerpen eruit?

In groepen van 4 tot 6 collega’s ga jij een van de zes verschillende escape rooms binnen. Binnen 60 minuten moeten jullie uit die escape room zien te ontsnappen. Wat je daarvoor moet doen? Originele raadsels oplossen, waarbij individueel talent maar vooral ook teamwork een grote rol speelt. Een bedrijfsuitje bij De Gouden Kooi, nabij Antwerpen, is dus ook een uitstekende mogelijkheid om te werken aan teambuilding.

Voor grote en kleine groepen

Of je nu met een grote groep een bedrijfsuitje in de omgeving van Antwerpen wil organiseren of je met een kleine groep wil langskomen: bij De Gouden Kooi kan het allemaal. Omdat wij ook een prachtige vergaderruimte hebben, is het zelfs mogelijk meetings, presentaties en andere activiteiten te organiseren.

Meer informatie? Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op wanneer je meer informatie wil ontvangen over onze mogelijkheden. Dit doe je door te bellen naar 015/67.68.67 of te mailen naar info@degoudenkooi.be. Of reserveer meteen online!

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi