Gebruik je BEFEB escape room voucher bij
De Gouden Kooi

Heb jij een BEFEB escape room voucher gekregen en ben je op zoek naar de leukste manier om hem te spenderen? Zoek niet langer! Je escape room voucher is geldig bij De Gouden Kooi.

Kies uit 1 van de 5 originele escape rooms in het centrum van Mechelen, en geniet met volle teugen van deze heerlijke activiteit.

Home » BEFEB voucher

De Gouden Kooi in een notendop: een teamactiviteit voor iedereen, 4 escape games en 1 escape experience, internationaal geprezen escape rooms.

award escaperoomers.de
Award Tripadvisor 2020
Award TERPECA
Award Code van Coppens
Award Tripadvisor
Je BEFEB escape room voucher bij De Gouden Kooi gebruiken?

Een escape room bij De Gouden Kooi dien je op voorhand te reserveren. Ons online boekingssysteem kan helaas jouw BEFEB voucher niet automatisch verwerken.

We lossen dit graag voor je op:

  • ofwel boek je online (je dient dan ook online te betalen). Laat ons voor de dag van je bezoek de ‘unique ID’ en ‘verification code’ van je BEFEB escape room voucher weten, dan verwerken we deze al op je boeking. De dag dat je bij ons langskomt, betalen we je de waarde van de voucher(s) cash terug.
  • ofwel neem je contact met ons op, en maken wij de boeking voor jou in orde. Je krijgt dan een betalingsverzoek voor het restsaldo van je boeking. Laat ons daarvoor de ‘unique ID’ en ‘verification code’ van je BEFEB escape room voucher weten.
BEFEB escape room voucher