Home » Code van Coppens

We laten de broertjes even zelf aan het woord …

Mathias: “Wij zijn Staf en Mathias Coppens en voor ons eerste seizoen van de Code van Coppens bij VTM mochten wij zelf 10 escape rooms in elkaar boksen.”

Staf: “Oh man, en daar konden wij ons op uitleven! Straffe puzzels bedenken, verrassende opdrachten uitwerken. We hadden echt een overload aan ideeën.”

Mathias: “In het programma laten we een deel daarvan door bekende Vlamingen uittesten in onze eigen escape rooms. De ene deed het al beter dan de andere.”

Staf: “Toch spijtig dat we niet al onze ideeën konden gebruiken in het programma.”

Mathias: “Dus… daarom hebben we besloten om onze tofste puzzels los te laten op een escape room bij De Gouden Kooi.”

Staf: “Hopelijk kunnen jullie onze code kraken en geraken jullie op tijd buiten.”

Wil je dit zelf ervaren?
Boek dan onze escape game, “De meesterdief van Mechelen”. Deze kamer werd gedeeltelijk aangepast met ideetjes van de broertjes Coppens zelf.

In deze escape game kruip je in de huid van een beruchte meesterdief. Je hebt vernomen dat Clint Dhoog, een bekende Mechelse miljonair, momenteel het land uit is. Dit is het uitgelezen moment om in zijn woning binnen te dringen en zijn fortuin te ontvreemden. Ben je in staat om het beveiligingssysteem te ontwrichten, de kluis te kraken en de politie te ontwijken?

Aantal spelers: 2 tot en met 6 spelers

Is onze escape game ‘De meesterdief van Mechelen’ volgeboekt? We hebben ook nog 3 andere super fijne escape games en een escape experience om te beleven!

Code van Coppens en De Gouden Kooi