Betalen met consumptiecheques bij
De Gouden Kooi

Heb jij consumptiecheques gekregen en ben je op zoek naar de leukste manier om hem te spenderen? Zoek niet langer! Je kan je consumptiecheque gebruiken bij De Gouden Kooi*.

Kies uit 1 van de 5 originele escape rooms in het centrum van Mechelen, en geniet met volle teugen van deze heerlijke activiteit.

Home » Consumptiecheque
7 awards
Betalen met een consumptiecheque bij De Gouden Kooi?

Een escape room bij De Gouden Kooi dien je op voorhand te reserveren. Ons online boekingssysteem kan helaas jouw consumptiecheque(s) niet automatisch verwerken.

We lossen dit graag voor je op:

  • ofwel boek je online (je dient dan ook online te betalen). De dag dat je bij ons langskomt, neem je je cheques mee en betalen we je de waarde ervan cash terug.
  • ofwel neem je contact met ons op, en maken wij de boeking voor jou in orde. Je krijgt dan een betalingsverzoek voor het eventuele restsaldo van je boeking. De dag van je ontsnapping neem je je cheques mee om de betaling in orde te maken.

 

* Heb jij een cheque die vervallen is? Geen probleem! De oorspronkelijke geldigheidsdatum van alle consumptiecheques is verlengd tot 31 december 2022.

* We aanvaarden enkel de papieren consumptiecheques van de uitgevers Edenred en Sodexo. De elektronische cheques van Monizze kunnen we helaas niet aanvaarden.

consumptiecheque