De Gouden Kooi lanceert een escape room planner

Escape Rooms De Gouden Kooi uit Mechelen komt met een online planningstool op de proppen die het reserveren van de escape rooms makkelijker moet maken. De tool berekent zelf voor jou en jouw teamgenoten de ideale dag en room uit.

Geen uitzoekwerk

Je geeft in de tool aan met hoeveel je komt escapen, in welke kamers je geïnteresseerd bent en welke datums en uren kunnen. Zie het als een datumprikker, waarin de boekingsagenda van De Gouden Kooi geïntegreerd is. Eens je als aanvrager je info hebt ingevuld, kan je alles doorsturen naar je teamgenoten, die op hun beurt hun beschikbaarheid invullen. Daarna zoekt de planningstool de perfecte match voor jou en stelt hij een dag, kamer en uur voor dat meteen voor alle teamgenoten past. Uitzoekwerk en talloze berichtjes sturen naar teamgenoten om toch maar een juiste dag te vinden, wordt zo overbodig.

BEFEB logo

Ervaar zelf het gemak van je persoonlijke planner!

Sinds de lancering van de planningstool, maken al erg veel escapers gretig gebruik van dit handig hulpmiddel om je escape uitstap te plannen. Onze planner vind je via deze link.

De Gouden Kooi