Award winnende escape experiences

Onze escape experiences zijn next level escape games waarbij we een stapje verder gaan. ‘Experience’ staat voor beleving, onderdompeling en avontuur. Je hoeft dus geen ervaren escaper te zijn om onze escape experiences te spelen. Escape experiences zijn niet per se moeilijker dan escape games.
Ben jij op zoek naar dat ‘ietsje meer’? Ben je op zoek naar een doorgedreven verhaal en een avontuur waarbij de beleving voorop staat? Mag de room al wat groter zijn en met oog voor detail ingekleed? Dan is dit een goede keuze!

Je vindt onze escape experiences op onze locatie in de Haverwerf in het centrum van Mechelen.

 

Home » Escape experiences

Onze escape experiences

yellow-border-medium

Het geheim van Sint-Rumoldus

Escape experience

4 awards rumoldus

Een legende vertelt hoe Sint-Rumoldus, de patroonheilige van Mechelen, rond het jaar 770 op laffe wijze werd vermoord.

In de buurt van Mechelen, ergens diep in de rustige Hombeekse bossen, liet Rumoldus een kleine kerk bouwen. Tegen de toenmalige tijdsgeest in, betaalde hij de arbeiders hiervoor een billijk loon. Het vermoeden rees dat hij daarom wel bijzonder rijk moest zijn. Toen Rumoldus op een avond aan het wandelen was nabij zijn kerk, werd hij overvallen door twee mannen. Ze sloegen hem dood en beroofden hem van het weinige geld dat hij op zak had. Daarna gooiden ze hem in de Dijle en namen de benen. Enkele dagen later merkte een toevallige passant een wonderbaarlijk licht boven het water. Het lijk van Rumoldus werd op die plek bovengehaald en werd in alle sereniteit opgebaard in zijn kerk.

Sindsdien waakt een toegewijde priesterorde over zijn graf en kerk. Af en toe gebeuren er “mirakels” in de kerk van Sint-Rumoldus: er verschijnen tranen op heiligenbeelden en kaarsen lichten plotsklaps op in de buurt van het schrijn. Gelovigen komen daarom van heinde en verre om Sint-Rumoldus te vereren.

Onverwacht worden jullie gecontacteerd door priester Albay, de huidige bewaarder van de Sint-Rumoldus kerk. Hij moest de kerk ontvluchten, omdat er dingen gebeuren die naar zijn zeggen “niet meer normaal zijn”. Hij vraagt jullie hulp om deze zaak uit te klaren en de oorzaak van de mirakels te achterhalen…

 

2 tot en met 6 spelers

70 minuten speeltijd

haverwerf icoonHaverwerf 7, Mechelen

yellow-border-medium
yellow-border-medium
Google review score
Facebook review score
yellow-border-medium

Tarieven escape experience

Het tarief van een escape experience is afhankelijk van het aantal personen per experience:

2 spelers: €110 per escape experience / €55 per persoon
3 spelers: €120 per escape experience / €40 per persoon
4 spelers: €130 per escape experience / €32,5 per persoon
5 spelers: €140 per escape experience / €28 per persoon
6 spelers: €150 per escape experience / €25 per persoon

yellow-border-medium

Nog vragen?

Bekijk dan zeker onze FAQ pagina eens, of neem contact met ons op!

Escape experience: next level escape rooms om nooit te vergeten.

Naast erg fijne escape games bieden we ook unieke escape experiences aan. In deze escape experiences staat de gehele beleving centraal. Onze escape experience is grootser in opzet: aan het decor werd erg veel aandacht besteed, de room bevat meer special effects en heeft een doorgedreven focus op het verhaal. De room is ook gevoelig groter dan die bij escape games (groter dan 100 m²) en bevat meer verschillende ruimtes. Escape experiences zijn niet per se moeilijker dan escape games. Het is dus niet absoluut noodzakelijk dat je een ervaren speler bent.

Lees er meer over in onze blog.