Escape game Antwerpen

De Gouden Kooi is de leukste escape game die je in de omgeving van Antwerpen kunt doen. Waarom? Omdat wij beschikken over meerdere prachtige ruimtes die zich ieder kenmerken door een uniek verhaal. Én omdat wij de leukste puzzels en raadsels voor je verzinnen. Wil jij samen met je vrienden of samen met je collega’s worden opgesloten? Ga de uitdaging aan!

Unieke escape game in de buurt van Antwerpen met maar liefst vijf kamers

Bij De Gouden Kooi kunnen wij je opsluiten in vijf verschillende kamers:

  • De schat van Kalakmul: ben jij de avontuurlijke schattenjager die de Maya schat moet gaan bemachtigen?
  • Cabin in the woods: ga samen met je team op zoek naar een verdwenen groep vrienden.
  • De meesterdief van Mechelen: ontwricht het beveiligingssysteem, kraak de kluis en blijf ongezien door de politie blijven.
  • Lost in space: ga als ruimtereiziger op verkenningstocht door de ruimte en vind de weg terug naar huis.

Iedere kamer is uniek en ook de puzzels en raadsels zijn uniek. Per kamer ben je al welkom vanaf 2 personen, met een maximum van 6 personen. 60 minuten lang speel jij de hoofdrol in je eigen spannende film, waarbij samenwerking, inventiviteit en vindingrijkheid worden getest. Omdat wij de kamers van onze escape game nabij Antwerpen regelmatig vernieuwen, valt er telkens wat nieuws te beleven.

Geschikt voor particulieren en bedrijven

Onze escape game in de omgeving van Antwerpen is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Kom langs met je vriendengroep of met collega’s en beleef een fantastische dag.

Reserveer direct online

Wist je dat je een kamer van onze escape game in de buurt van Antwerpen gewoon online kunt reserveren? Wij beschikken over een online boekingssysteem, waarin jij het aantal deelnemers, de kamer van jouw keuze en de datum en tijd aangeeft. Heeft u nog bijkomende vragen? Bel ons via het nummer 015/67.68.67 of mail ons via info@degoudenkooi.be

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.