Escape game Antwerpen

Het leukste escape game van de provincie Antwerpen vind je bij de Gouden Kooi in Mechelen.? Bij ons vind je namelijk meerdere prachtige escape rooms die zich allemaal kenmerken door een uniek verhaal. Elk escape game heeft bovendien leuke puzzels en raadsels voor je. Wil jij samen met je vrienden of samen met je collega’s worden opgesloten? Ga de uitdaging aan!

Home » Escape game Antwerpen

Unieke escape game in de buurt van Antwerpen met maar liefst zes rooms

Bij De Gouden Kooi in Mechelen kunnen wij je opsluiten in zes verschillende escape rooms:

  • De schat van Kalakmul: ben jij de avontuurlijke schattenjager die de Maya schat moet gaan bemachtigen?
  • Cabin in the woods: ga samen met je team op zoek naar een verdwenen groep vrienden.
  • De meesterdief van Mechelen: ontwricht het beveiligingssysteem, kraak de kluis en blijf ongezien door de politie blijven.
  • De meesterdief van Mechelen: Ben jij in staat het huis van een Mechelse miljonair binnen te dringen en ongemerkt zijn fortuin te stelen?
  • Lost in space: ga als ruimtereiziger op verkenningstocht door de ruimte en vind de weg terug naar huis.
  • Het Geheim van Sint-Rumoldus: Ontdek het mysterie van de legende van Sint-Rombouts, patroonheilige van de stad Mechelen.
  • De wraak van Han: kan jij zijn plan dwarsbomen?

Iedere escape room is uniek, net als de puzzels en raadsels die je er moet oplossen. Per room ben je al welkom vanaf 2 personen, met een maximum van 6 personen. Gedurende 60 minuten speel jij de hoofdrol in je eigen spannende film, waarbij samenwerking, inventiviteit en vindingrijkheid worden getest.

Geschikt voor particulieren en bedrijven

Onze escape game in de omgeving van Antwerpen is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Kom langs met je vriendengroep of met collega’s en beleef een fantastische dag.

Reserveer direct online

Wist je dat je onze escape game in de buurt van Antwerpen gewoon online kunt reserveren? Wij beschikken over een online boekingssysteem, waarin jij het aantal deelnemers, de escape rooms van jouw keuze en de datum en tijd aangeeft. Heb je nog bijkomende vragen? Bel ons via het nummer 015/67.68.67 of mail ons via info@degoudenkooi.be.

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium