Escape game België

Ben jij op zoek naar de leukste escape game van België? Reserveer dan direct jouw plekje in een van de escape rooms van De Gouden Kooi in Mechelen. Dat kan gemakkelijk online! Waarom bij De Gouden Kooi? Wij zijn een bijzondere escape room met unieke ruimtes, gevarieerde puzzels en interessante raadsels. Samen met jouw vrienden, je familie of je collega’s speel jij een korte tijd de hoofdrol in een spannende film.

Escape game in België: geschikt voor iedereen

De Gouden Kooi beschikt over vijf unieke escape rooms, met ieder een eigen spannend verhaal. Hierin word je met 2 tot 6 personen opgesloten. Binnen een uur moet jij de sleutel naar de ontsnapping zien te vinden door samen te werken en vindingrijk te zijn. Het prettige aan De Gouden Kooi is dat de verschillende escape rooms niet angstaanjagend zijn en ook geen fysieke inspanning vergen. Onze escape game in België is dus voor iedereen geschikt.

Een leuk uitstapje in Mechelen voor jou en je vrienden, familie en collega’s

Bij De Gouden Kooi organiseren wij graag een leuk uitje voor jou en je vrienden of familie. Maar ook wanneer jij een leuk bedrijfsuitje met collega’s wil organiseren, ben je bij ons op de juiste plek. Het is zelfs mogelijk de escape game in België te combineren met een training ten behoeve van teambuilding of een meeting of bedrijfspresentatie.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden

Meer weten over de vele mogelijkheden die escape game De Gouden Kooi in België biedt? Neem direct contact met ons op via 015/67.68.67 of info@degoudenkooi.be voor meer informatie. Of reserveer meteen online de escape room van je keuze!

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium