Escape room vanaf 2 personen

Zoek niet verder naar een leuke en uitdagende escape room die je al met 2 personen kan spelen. Ontdek de spannende escape games en experiences van De Gouden Kooi in Mechelen. Wij bieden wel zes verschillende escape rooms aan waar je met een groep van 2 tot 6 personen de uitdaging kan aangaan. Lees verder en ontdek met hoeveel personen je onze verschillende escape rooms kan doen!

Home » Escape room 2 personen

Een escape room speel je al met een team van 2 personen

Een escape room doen met slechts 2 personen? Het is een uitdaging die weinig durven aan te gaan en die je op weinig plaatsen vindt. Denk je dat jij en één vriend of familielid het wel kunnen opnemen tegen onze escape room, zonder hulp van extra teamleden? Waag je kans en bewijs hoe slim jullie zijn door binnen de tijd te ontsnappen uit de escape room. Bij ons vind je verschillende escape rooms die al met 2 personen gespeeld kunnen worden. Los onze geduchte puzzels en uitdagende raadsels op om ongemerkt het fortuin te stelen van Mechelse miljonair Clint Dhoog. Verken een onbekende planeet in een ver ruimtestelsel en overleef alle obstakels tijdens je expeditie of ontrafel het mysterie van Sint-Rumoldus.

Ook een spannende escape room voor teams van 3, 4, 5 of max. 6 personen

Ook met meer dan 2 personen kan je een escape room spelen bij ons. Zoek je een escape room die je met een groep van 3 of meer personen kan spelen? Ook dan kan je bij ons terecht. De escape room ‘De schat van Kalakmul’ en ‘Cabin in the woods’ zijn geschikt voor teams bestaande uit 3, 4, 5 of 6 personen. Deze speel je dus perfect met je naaste collega’s als teambuildingactiviteit of met je partner en kinderen als gezinsuitstapje. Maak je geen zorgen, kinderen onder 12 jaar kunnen perfect meedoen aan de puzzels en spelletjes met begeleiding van een volwassene.

Verdeel je in groepen

Ben je met meer dan 6 personen en wil je toch een escape room doen? Waarom verdeel je je dan niet in verschillende groepen? Laat elke groep een escape room kiezen en maak er een wedstrijd van. Welk team ontsnapt als eerste? Zo kan je altijd genieten van een spannende escape room, of je nu met 2, 5 of 30 personen bent! Bij De Gouden Kooi in Mechelen zien we je graag komen.

Boek nu jouw avontuur!

Nu je weet met hoeveel personen je een escape room kan doen, sta je vast te springen om de uitdaging aan te gaan! Boek snel online de escape room voor 5 of meer personen in het thema van je voorkeur en verzamel alvast je teamleden. Heb je toch nog vragen, bijvoorbeeld over de thema’s van de escape rooms of over de veiligheid? Geen zorgen, op onze FAQ-pagina vind je vast een antwoord. Heb je toch nog een vraag? Stuur een e-mail naar info@degoudenkooi.be of bel naar 015/67.68.67, we beantwoorden ze graag.

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi