Escape room in Antwerpen

Je laten opsluiten in een escape room in Antwerpen, het behoort tegenwoordig tot een van de meest populaire activiteiten. Bij de escape room en game van De Gouden Kooi in provincie Antwerpen is het extra leuk. Wij beschikken namelijk over wel zes escape rooms in de buurt, allemaal met unieke verhalen, puzzels en breinbrekende raadsels. Onze escape rooms zijn geschikt voor twee tot zes personen. Kun jij goed samenwerken, ben je inventief en ook een beetje vindingrijk? Dan rest ons alleen nog het stellen van de volgende vraag: met wie laat jij je binnenkort opsluiten?

Nationale en internationale prijzen
Unieke planner
2 locaties

Home » Escape room in Antwerpen

Samen met vrienden, familie of collega’s naar de escape room in provincie Antwerpen

Zoek jij een leuke activiteit die je in de buurt van Antwerpen kan ondernemen? Kies dan voor een van de escape rooms van De Gouden Kooi in Mechelen, gelegen in provincie Antwerpen. Hier kun je samen met vrienden, familie en zelfs met collega’s terecht. Samen word je opgesloten in een mysterieuze ruimte, waarbij je slechts één uur hebt om te ontsnappen. Zo speel jij in de buurt, samen met je vrienden, familie of collega’s even de hoofdrol in jouw eigen spannende film in een leuke escape room met game in thema.

Heb je interesse om naar een escape room te gaan?

Bekijk onze escape games Bekijk onze escape experiences

Ontdek onze zes unieke escape rooms

De zes unieke kamers en games van escape room De Gouden Kooi in de buurt van Antwerpen bieden ieder hun eigen spannende verhaal:

  • De schat van Kalakmul: jij bent de avontuurlijke schattenjager die de schat van de Maya’s moet bemachtigen.
  • Cabin in the woods: als detective moet je samen met je team op zoek naar een verdwenen groep vrienden.
  • De meesterdief van Mechelen: jij moet het beveiligingssysteem ontwrichten, de kluis kraken en ongezien door de politie blijven!
  • Lost in space: als ruimtereiziger ga jij op verkenningstocht door de ruimte en moet jij de weg terug naar huis vinden.
  • Het Geheim van Sint-Rumoldus: Ontdek het mysterie van de legende van Sint-Rumoldus, patroonheilige van de stad Mechelen die op laffe wijze werd vermoord.
  • De wraak van Han: kan jij zijn plan van wraak dwarsbomen?

Niet enkel escape games behoren tot het aanbod van De Gouden Kooi in de provincie Antwerpen. Bij ons zit je ook goed voor een spannende escape wandeling in thema. Samen met je teamgenoten doorkruis je het centrum van Mechelen om puzzels en raadsels op te lossen. Laat jullie volledig meeslepen door het verhaal en kraak de code!

Reserveer direct via het online boekingssysteem

Wil je een leuke dag weg met je vrienden organiseren? Regel jij binnenkort de familiedag? Of ben jij verantwoordelijk voor het bedrijfsuitje? Beleef een onvergetelijk avontuur bij de escape room in Mechelen, provincie Antwerpen en reserveer je escape game direct via het online boekingssysteem. Heb je nog vragen? Die beantwoorden we graag wanneer je belt naar 015/67.68.67 of mailt naar info@degoudenkooi.be. Wij zorgen voor puur spelplezier!

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi