Escape room Antwerpen

Het behoort tegenwoordig tot een van de meest populaire activiteiten: je laten opsluiten in een escape room in de buurt van Antwerpen. Bij de escape room van De Gouden Kooi in provincie Antwerpen is het extra leuk. Wij beschikken namelijk over wel zes escape rooms in de buurt, allemaal met unieke verhalen, unieke puzzels en unieke raadsels. Deze escape rooms zijn geschikt van 2 tot 6 personen. Kun jij goed samenwerken, ben je inventief en ook een beetje vindingrijk? Dan rest ons alleen nog het stellen van de volgende vraag: met wie laat jij je binnenkort opsluiten?

Home » Escape room Antwerpen

Samen met vrienden, familie of collega’s naar de escape room in provincie Antwerpen

Zoek jij een leuke activiteit die je in de buurt van Antwerpen kunt ondernemen? Kies dan voor de escape room van De Gouden Kooi in Mechelen, provincie Antwerpen. Hier kun je samen met vrienden, familie en zelfs met collega’s terecht. Samen word je opgesloten in een mysterieuze ruimte, waarbij je slechts één uur hebt om te ontsnappen. Zo speel jij, samen met je vrienden, familie of collega’s, even de hoofdrol in jouw eigen spannende film in een leuke escape room in de buurt.

Zes unieke escape rooms

De Zes unieke kamers van escape room De Gouden Kooi in de buurt van Antwerpen bieden ieder hun eigen spannende verhaal:

  • De schat van Kalakmul: jij bent de avontuurlijke schattenjager die de Maya schat moet gaan bemachtigen.
  • Cabin in the woods: als detective moet je samen met je team op zoek naar een verdwenen groep vrienden.
  • De meesterdief van Mechelen: jij moet het beveiligingssysteem ontwrichten, de kluis kraken en ongezien door de politie blijven.
  • Lost in space: als ruimtereiziger ga jij op verkenningstocht door de ruimte en moet jij de weg terug naar huis vinden.
  • Het Geheim van Sint-Romoldus: Ontdek het mysterie van de legende van Sint-Romoldus, patroonheilige van de stad Mechelen die op laffe wijze werd vermoord.
  • De wraak van Han: kan jij zijn plan dwarsbomen?

Reserveer direct via het online boekingssysteem

Wil je een leuke dag weg met je vrienden organiseren? Regel jij binnenkort de familiedag? Of ben jij verantwoordelijk voor het bedrijfsuitje? Beleef een onvergetelijk avontuur bij de escape room in Mechelen, provincie Antwerpen en reserveer direct via het online boekingssysteem. Heb je nog vragen? Die beantwoorden we graag wanneer je belt naar 015/67.68.67 of mailt naar info@degoudenkooi.be.

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium