Escape room België

Een leuke, spannende en mysterieuze escape room in België vind je bij De Gouden Kooi. Hier laat jij je samen met vrienden, familie of collega’s een uur lang opsluiten in een van onze kamers. Het doel is te ontsnappen, maar daar moet je uiteraard wel wat voor doen. Lukt het jullie de gevarieerde puzzels op te lossen? Vinden jullie een antwoord op de interessante raadsels? Zijn jullie vindingrijk genoeg? En kunnen jullie goed samenwerken? Reserveer direct en ontdek het zelf!

Kies voor één van de spannende kamers in de escape room in België

Ben jij voor het eerst bij De Gouden Kooi? Het leuke aan onze escape room in België is dat je kunt kiezen uit verschillende kamers. Deze kamers hebben ieder hun eigen verhaal. Ga bijvoorbeeld op zoek naar de schat in kamer 1, ga aan de slag als detective in kamer 2, word meesterdief in kamer 3, reis naar de ruimte in kamer 4 en ontdek de legende van Sint-Rumoldus in kamer 5. Bezoek je De Gouden Kooi vervolgens nog eens? Dan blijft het spannend wanneer je voor een andere kamer kiest!

Bedrijfsuitje met collega’s

Natuurlijk kun je bij De Gouden Kooi een gezellige dag beleven met je vrienden of familie. Maar ook met je collega’s kun je bij ons uitstekend terecht. In groepen van 4 tot 6 collega’s ga je samen een kamer in. Omdat we ook de mogelijkheid bieden een vergaderruimte voor meetings, presentaties of andere activiteiten, kan er gemakkelijk in beurtrollen gewerkt worden. De doelen van een bedrijfsuitje naar de escape room in België zijn onder andere:

  • Het leren functioneren in een team
  • Het leren werken met deadlines en tijdsdruk
  • Het leren communiceren met elkaar

Reserveer online de kamer van jouw keuze

Lijkt het jou wel wat de escape room van De Gouden Kooi in België te bezoeken?Reserveer dan direct online. Eerst meer informatie ontvangen? Bekijk onze uitgebreide website of neem contact op via 015/67.68.67 of via info@degoudenkooi.be.

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.