Escape room België

De beste escape room in België vind je bij De Gouden Kooi, in Mechelen. Onze escape rooms vielen al meermaals in de prijzen en ontvingen internationale awards. Hier laat jij je samen met vrienden, familie of collega’s een uur lang opsluiten in een van onze leuke, spannende en mysterieuze escape rooms in België. Het doel is te ontsnappen, maar daar moet je uiteraard wel wat voor doen. Lukt het jullie de gevarieerde puzzels op te lossen? Vinden jullie een antwoord op de interessante raadsels? Zijn jullie vindingrijk genoeg? En kunnen jullie goed samenwerken? Test het in onze escape room in Mechelen, in het hart van Vlaanderen.

Home » Escape room België

Kies voor een van de spannende avonturen in onze escape room in België

Speel je voor het eerst een escape game van De Gouden Kooi in België? Het leuke aan onze escape rooms in België is dat je kunt kiezen uit verschillende escape games. Deze escape rooms hebben ieder hun eigen verhaal. Ga bijvoorbeeld op zoek naar de schat in escape room 1, ga aan de slag als detective in room 2, word meesterdief in room 3 en reis naar de ruimte in room 4. Bezoek je De Gouden Kooi vervolgens nog eens? Dan blijft het spannend wanneer je voor een andere escape game in onze escape room in België kiest!

Bedrijfsevent met collega’s

Natuurlijk kun je bij de escape rooms van De Gouden Kooi in Vlaanderen een gezellige dag beleven met je vrienden of familie. Maar ook met je collega’s kun je uitstekend terecht in onze escape rooms. In groepen van 4 tot 6 collega’s ga je samen een escape room in. Omdat we ook de mogelijkheid bieden van een vergaderruimte voor meetings, presentaties of andere activiteiten, kan er gemakkelijk in beurtrollen gewerkt worden. Dan maakt van ons de beste escape room van Vlaanderen voor bedrijven die een teambuilding organiseren. De doelen van een bedrijfsuitje naar de escape room of escape game in België zijn onder andere:

  • Het leren functioneren in een team
  • Het leren werken met deadlines en tijdsdruk
  • Het leren communiceren met elkaar

Reserveer online de room van jouw keuze

Lijkt het jou wel wat de escape room van De Gouden Kooi, de beste in België, te bezoeken? Gewoon met je vrienden, als vrijgezellenfeest of verjaardagfeest? Kies dan de escape room met het thema dat jij het beste vindt en reserveer direct online. Wil je eerst meer informatie ontvangen over onze escape room, centraal gelegen in Vlaanderen? Bekijk onze uitgebreide website of neem contact op via  015/67.68.67 of via info@degoudenkooi.be.

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi