Escape room gezin

Een escape room bezoeken is een uitstekend idee wanneer je gezellig met het gezin of met de familie op pad wil. Woon je in de omgeving van Mechelen of heb je zin om een uitstapje naar Mechelen te maken? Kom dan langs bij De Gouden Kooi. Bij ons beleef je een spannende, mysterieuze maar bovenal een gezellige dag die je niet snel zult vergeten.

Escape room De Gouden Kooi uitermate geschikt voor gezin en familie

Waarom de escape room van De Gouden Kooi zo geschikt is voor gezin en familie? Dat heeft alles te maken met het feit dat de verschillende, ruime kamers die je bij ons kunt kiezen niet angstaanjagend zijn. Ze vergen daarnaast geen fysieke inspanning. Zo zijn de kamers ook voor de allerkleinsten zeer leuk en zijn ze toegankelijk voor mensen die slecht te been zijn, zwanger zijn of zich om een andere reden minder goed fysiek kunnen inspannen. Bovendien is het een activiteit die jong en oud leuk vind én omdat het een activiteit is die je echt samen doet. Als je bijvoorbeeld naar de film gaat, zit je maar wat naast elkaar. Dit gaat echt om samenwerken en er samen uit geraken.

Welke van de vijf kamers kies jij?

Bij De Gouden Kooi kies je voor een van de volgende vijf kamers:

  • De schat van Kalakmul: wees een avontuurlijke schattenjager.
  • Cabin in the woods: zoek als detective naar een verdwenen groep vrienden.
  • De meesterdief van Mechelen: blijf ongezien door de politie tijdens het kraken van de kluis.
  • Lost in space: wees een ruimtereiziger.

Wanneer je eenmaal wordt opgesloten in een van deze kamers, speel jij voor even de hoofdrol in een spannende film!

Vind jij de sleutel naar vrijheid?

Ben jij vindingrijk genoeg? En kun jij goed samenwerken? Los samen met jouw gezin of familie alle puzzels en raadsels op en vind de sleutel van de escape room, die jou je vrijheid terugbrengt. Boek snel een van onze kamers via onze overzichtelijke website of neem contact op voor meer informatie of het maken van een boeking via 015/67.68.67 of via info@degoudenkooi.be

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.