Escape room voor grote groepen

Ben je op zoek naar een escape room die je speelt met grote groepen, bijvoorbeeld voor met je vrienden of je collega’s? Bij De Gouden Kooi vind je zes spannende escape rooms vol avontuur, perfect voor grote groepen. Jong en oud zijn welkom! Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor jouw grote groep bij onze escape room in Mechelen.

Nationale en internationale prijzen
Unieke planner
2 locaties

Home » Escape room voor grote groepen

Een escape room is de perfecte activiteit voor alle groepen

Een escape room is de perfecte activiteit om te doen met je collega’s. Er is geen betere manier om de banden met elkaar aan te halen dan een avontuur vol spanning, mysterie en raadsels. Ontdek hoe goed jullie echt kunnen samenwerken en ontrafel de mysteries van onze escape room. Natuurlijk is een escape room net zo leuk en uitdagend om te doen met andere grote groepen, zoals een familiegroep. Hoe goed kennen de gezinsleden elkaar echt en kunnen jullie de krachten bundelen om op tijd te ontsnappen? Een escape room voor grote groepen is een perfecte en leuke manier om meer tijd door te brengen met je familie.

Ben je op zoek naar een escape room voor groepen?

Bekijk onze escape games Bekijk onze escape experiences

Leuke activiteit voor jong en oud

De escape rooms van De Gouden Kooi zijn geschikt voor alle groepen en alle leeftijden. Ook kinderen onder 12 jaar zijn van harte welkom, al raden we aan dat zij meedoen in een groep met hoofdzakelijk volwassenen. Vanaf 14 jaar zijn kinderen welkom om helemaal zelfstandig de uitdaging van de escape room aan te gaan. Gedaan dus met die saaie feestjes voor die grote en onstuimige groep tieners. Organiseer in plaats daarvan een uitdagende activiteit in onze escape room! Ook voor andere feestjes is een escape room de perfecte activiteit.

Met hoeveel personen kan je spelen?

Elke escape room van De Gouden Kooi is ingericht voor teams tussen de 2 en 6 personen. Echter kan je ook met grote groepen tot wel 36 personen terecht in onze escape rooms. Als grote groep boek je eenvoudigweg verschillende kamers in onze escape room. Verdeel je vervolgens in verschillende teams, bepaal wie welk thema neemt en maak er een wedstrijdje van: ouders versus kinderen of mannen tegen vrouwen. Welk team van jouw grote groep kan als eerste ontsnappen aan de escape game en wint alle glorie?

Reserveer nu jouw escape room

Kan jij niet langer wachten om je te bewijzen? Reserveer dan meteen onze escape room voor grote groepen voor jouw familie-uitstap of escape wandeling met collega’s en ga de uitdaging aan! Reserveren doe je eenvoudig online via het systeem. Wil je meer weten over de veiligheid, de vereiste fysieke inspanning of wat je moet meenemen? Het antwoord op al deze en andere vragen vind je op onze FAQ-pagina! Vind je het antwoord hier niet, bel dan naar 015/67.68.67 of stuur een e-mail naar info@degoudenkooi.be en we helpen je verder.

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi