Escape room groepen

Op zoek naar een escape room die je speelt met groepen, voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, teambuilding of een vrijgezellenfeestje? Bij De Gouden Kooi vind je vijf spannende escape rooms vol avontuur voor grote en kleine groepen. Jong en oud zijn welkom! Lees verder en ontdek de mogelijkheden van onze escape room in Mechelen.

Een escape room als teambuilding, uitstapje met de familie of andere groepen

Een escape room is de perfecte activiteit voor een teambuilding met je collega’s. Er is geen betere manier om de banden met elkaar aan te halen dan een avontuur vol spanning, mysterie en raadsels. Ontdek hoe goed jullie echt kunnen samenwerken en ontrafel de mysteries van onze escape room tijdens je teambuilding. Natuurlijk is een escape room net zo leuk en uitdagend om te doen met familie. Hoe goed kennen de gezinsleden elkaar echt en kunnen jullie de krachten bundelen om op tijd te ontsnappen? Een escape room is de perfecte en leuke manier om meer tijd door te brengen met je familie.

Leuke activiteit voor jonge en oude groepen in Mechelen

De escape rooms van De Gouden Kooi zijn geschikt voor alle leeftijden. Ook kinderen onder 12 jaar zijn van harte welkom, al raden we aan dat zij meedoen in een groep met hoofdzakelijk volwassenen. Vanaf 14 jaar zijn kinderen welkom om helemaal zelfstandig de uitdaging van de escape room aan te gaan. Gedaan dus met die saaie kinderfeestjes voor je tieners, organiseer in plaats daarvan een kinderfeestje in onze escape room. Ook voor andere feestjes, zoals een vrijgezellenfeest voor je huwelijk, is een escape room de perfecte activiteit. Geen zenuwen op je huwelijksdag, na een avontuur in onze escape room tijdens je vrijgezellenfeest ben je van niets meer bang!

Met hoeveel personen kan je spelen?

Elke escape room van De Gouden Kooi is ingericht voor teams tussen de 2 en 6 personen. Echter kan je ook met grote groepen, tot wel 30 personen, terecht in onze escape room. Grote groepen boeken eenvoudigweg verschillende kamers in onze escape room. Verdeel je vervolgens in verschillende teams, bepaal wie welk thema neemt en maak er een wedstrijdje van: ouders versus kinderen of mannen tegen vrouwen. Welk team kan als eerste ontsnappen aan de escape game en wint alle glorie?

Reserveer nu jouw escape room!

Kan jij niet langer wachten om je te bewijzen? Reserveer dan meteen onze escape room voor jouw vrijgezellenfeest, familie-uitstap, kinderfeestje of teambuilding en ga de uitdaging aan! Reserveren doe je eenvoudig online via het systeem. Wil je meer weten over de veiligheid, de vereiste fysieke inspanning of wat je moet meenemen? Het antwoord op al deze en andere vragen vind je op onze FAQ-pagina! Vind je het antwoord hier niet, bel dan naar 015/67.68.67 en we helpen je verder.

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium