Escape room kleine groep

Wil je een escape room doen met een kleine groep vrienden of familie? Dat kan bij De Gouden Kooi in Mechelen! Onze escape rooms, die ieder een uniek spannend verhaal kennen, bieden ruimte aan 2 tot 6 personen. Hierin word je 60 minuten lang opgesloten. De sleutel? Wanneer jij samen met je team een reeks interessante raadsels en gevarieerde puzzels oplost, eindigt jouw verhaal in een happy end.

Home » Escape room kleine groep

Bij ons vind je een leuke escape room voor een kleine groep

Wil jij samen met je beste vriendin een leuke dag beleven? Organiseer jij binnenkort de familiedag? Regel jij een vrijgezellenfeest? Of staat er een bedrijfsuitje op de planning? Bij De Gouden Kooi in Mechelen, escape room voor de kleine groep, kun je altijd terecht. Wij beschikken over zes verschillende escape rooms. Met minimaal 2 personen en maximaal 6 personen kun je in deze ruimtes worden opgesloten. Ben je met een groep groter dan 6? Wij hebben meerdere escape rooms, dus je kan zeker bij ons terecht.

Vindingrijkheid en teamgeest

Wat heb je nodig om de escape room te openen voordat de 60 minuten voorbij zijn? Het is vooral belangrijk om goed samen te werken aan de verschillende opdrachten. Maar het is ook belangrijk om vindingrijk te zijn. Gezien onze escape room al jaren de kleine groep zeer goed wordt beoordeeld, kun je bij ons een ultieme escape game ervaring verwachten.

Heb je interesse in de escape room?

Kan jij samen met jouw gezin of familie alle puzzels en raadsels oplossen en de sleutel vinden van de escape room? Boek snel een van onze escape rooms voor jouw kleine groep via onze overzichtelijke website of neem contact op voor meer informatie of het maken van een boeking via 015/67.68.67 of via info@degoudenkooi.be.

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi