Escape room kleine groep

Of je nu een escape room met een kleine groep wilt doen of juist met een grote groep: bij De Gouden Kooi kan het allemaal. Onze escape rooms, die ieder een uniek spannend verhaal kennen, bieden ruimte aan 2 tot 6 personen. Hierin word je 60 minuten lang opgesloten. De sleutel? Wanneer jij samen met je team een reeks interessante raadsels en gevarieerde puzzels oplost, eindigt jouw verhaal in een happy end.

Bij ons vind je een leuke escape room voor een kleine of grote groep

Wil jij samen met je beste vriendin een leuke dag beleven? Organiseer jij binnenkort de familiedag? Regel jij een vrijgezellenfeest? Of staat er een bedrijfsuitje op de planning? Bij De Gouden Kooi in Mechelen, escape room voor zowel de kleine als de grote groep, kun je altijd terecht. Wij beschikken over vijf verschillende escape rooms. Met minimaal 2 personen en maximaal 6 personen kun je in deze ruimtes worden opgesloten. Ben je met een groep groter dan 6? Wij hebben meerdere escape rooms, dus je kan zeker bij ons terecht.

Vindingrijkheid en teamgeest

Wat heb je nodig om de escape room te openen voordat de 60 minuten voorbij zijn? Het is vooral belangrijk om goed samen te werken aan de verschillende opdrachten. Maar het is ook belangrijk om vindingrijk te zijn. Gezien onze escape room al jaren door zowel de grote als de kleine groep zeer goed wordt beoordeeld, kun je bij ons een ultieme escape game ervaring verwachten.

Heb je interesse in de escape room in Mechelen?

Kan jij samen met jouw gezin of familie alle puzzels en raadsels oplossen en de sleutel vinden van de escape room? Boek snel een van onze escape rooms via onze overzichtelijke website of neem contact op voor meer informatie of het maken van een boeking via 015/67.68.67 of via info@degoudenkooi.be

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium