Escape room voor elke leeftijd

Deelnemen aan een spannende ontsnapping uit een escape room, dat is mogelijk op bijna elke leeftijd. Bij De Gouden Kooi kan jong en oud deelnemen aan een opwindend avontuur waarbij niet spierkracht, maar intelligentie cruciaal is. Bemachtig de schat van de oude Maya’s, overleef in de ruimte, of los het mysterie van de verdwenen kinderen op. Het zijn slechts een paar van de mogelijkheden. Wil jij ook meespelen? In onze escape room ben je ook welkom onder de 12 jaar. Lees verder en ontdek meer over onze leeftijdsbepalingen.

Nationale en internationale prijzen
Unieke planner
2 locaties

Home » Escape room voor elke leeftijd

Ontsnappen uit een escape room kan op bijna elke leeftijd

Of je nu 14 of 114 jaar bent, in De Gouden Kooi ben je van harte welkom om je hersenen te kraken in onze escape room. Hier schotelen we jouw en je team uitdagende puzzels, stimulerende raadsels en machtige mysteries voor. Het doel? Jullie mentale krachten bundelen om ze op te lossen en zo te ontsnappen aan de escape room. Fysieke inspanning is hierbij minimaal zodat zowel jongeren als ouderen volop kunnen genieten van het avontuur.

Ben je op zoek naar een escape room voor alle leeftijden?

Bekijk onze escape games Bekijk onze escape experiences

Jongeren vanaf 8 jaar zijn welkom in de escape room

Zoals gezegd, zijn ook kinderen welkom bij De Gouden Kooi. Gebaseerd op onze eerdere ervaringen met jongeren in de escape room, merken we dat kinderen vanaf 8 jaar het spel perfect kunnen spelen. Deze leeftijd is geen absolute minimumgrens: wil je graag met je gezin komen met kinderen van bijvoorbeeld 7 en 9 jaar, dan zal het kind van 7 jaar zich ook reuze amuseren. Ben je jonger dan 12 jaar, dan heb je best minstens één volwassene in jouw escape room groep nodig. Wie ouder is dan 12 jaar, kan moeiteloos met andere leeftijdsgenoten deelnemen aan de escape room. Perfect dus als activiteit voor een kinderfeestje. Waar nodig, kunnen we jongeren bijstaan met advies en hints om te ontsnappen uit de escape room.

Ga de uitdaging aan en boek nu!

Ga je een escape room uitdaging niet uit de weg, ongeacht jouw leeftijd? Boek dan snel een van onze escape rooms in Mechelen en zie hoe snel jij en je team erin slagen te ontsnappen. Je boekt eenvoudig online via ons handige reservatiesysteem. Heb je nog vragen of merk je een probleem bij het online reserveren? Bel dan naar 015/67.68.67.

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi