Escape room thema

Op zoek naar een escape room met een leuk thema? Een escape room die met uitdagende puzzels en moeilijke opdrachten jouw hersenen pijnigt? Zoek dan niet verder en doe een escape room bij De Gouden Kooi! Bij ons vind je vijf escape rooms, elk met een eigen thema. Bovendien is elke escape room uniek omdat het thema, de verhaallijn en de puzzels door onszelf worden bedacht. Zo ben je altijd verzekerd van een unieke ervaring. Lees verder en ontdek meer over de verschillende thema’s van onze escape room!

Bij een escape room bepaalt het thema jouw ervaring

Het thema is van groot belang bij een escape room. Het bepaalt immers de hele ervaring. Elk raadsel en elke puzzel is afgestemd op het thema. Wie een escape room doet met het thema van een gevangenis, heeft dus een volledig andere belevenis dan bij een ruimtethema. Als je een detective bent in een escape room, krijg je bijgevolg ook andere opdrachten en puzzels voorgeschoteld dan wanneer je een bewaker in een gevangenis of een ruimtevaarder op een buitenaardse planeet speelt. Heb je een bepaalde voorkeur voor een thema, dan is het belangrijk om de escape room te kiezen die hierbij aansluit. Geen zorgen, bij De Gouden Kooi hebben we met onze 5 escape rooms een leuk thema met spannende opdrachten voor elke smaak.

Welk thema kies jij?

Welk thema heeft jouw voorkeur voor een escape room? Wil je graag een escape room waar je schattenjager bent of liever een ervaring waar je als een echte detective een moord of verdwijning moet oplossen? Kies jouw favoriet, of ga de grote uitdaging aan en probeer een voor een alle opdrachten in elke escape room op te lossen. Het is allemaal mogelijk! Je kiest alvast uit de volgende mogelijkheden:

  • De schat van Kalakmul: Red het team verdwenen schattenjagers en vind de verloren gewaande schat van de Maya’s. Waan je als een echte schattenjager en los het mysterie van deze escape room op met jouw team.
  • Cabin in the Woods: In deze escape room ben jij de detective die de groep vermiste tieners moet vinden na hun verdwijning in de Alpen. Ben je in staat om de groep vrienden tijdig op te sporen?
  • De meesterdief van Mechelen: Hier ben je geen detective, maar een dief. Bemachtig het fortuin van de Mechelse miljonair en ontsnap zonder kleerscheuren uit de escape room zonder dat je in de gevangenis belandt.
  • Lost in space: In deze escape room hebben de opdrachten één centraal thema: overleven op een buitenaardse planeet. Verlaat de buitenaardse planeet en vind tijdig de weg weer naar huis.
  • Het geheim van Sint-Rumoldus: Help priester Albay om de oorzaak van de zogenaamde mirakels in de kerk van Sint-Rumoldus op te sporen.

Wanneer mogen we je verwachten in Mechelen?

Een escape room is een leuke activiteit voor jong en oud, of je het nu komt doen als familie-uitstap of als teambuildingactiviteit met je collega’s. Daarom zijn bij De Gouden Kooi kinderen van alle leeftijden welkom om mee te doen, met begeleiding van een volwassene. Vanaf 14 jaar kan je bovendien helemaal zelfstandig spelen. Meer uitleg over onze leeftijdsrestricties vind je op onze FAQ-pagina. Wil jij je wagen aan de puzzels in onze escape room? Boek dan snel online! Via ons reservatiesysteem geef je eenvoudig door welke escape room je wenst te doen, met hoeveel je komt en wanneer. Heb je nog vragen voor je bezoek die niet beantwoord zijn op onze FAQ-pagina? Bel dan naar 015/67.68.67.

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium