Boek een escape room voor je verjaardagsfeest

Wil je een escape room doen met al je vrienden tijdens je verjaardagfeest? Dan ben je van harte welkom in De Gouden Kooi. Als je jouw verjaardag wilt vieren in onze escape room in Mechelen heb je de keuze uit zes verschillende verhalen en thema’s. Welke escape room je ook kiest, je bent verzekerd van een geslaagd verjaardagfeest met je vrienden en familie!

 

Print je voucher

* Lees de voorwaarden van de voucher hieronder

Nationale en internationale prijzen
Unieke planner
2 locaties

Home » Escape room verjaardagsfeest

In onze escape room vier je het beste verjaardagsfeest

Wil je jouw verjaardag vieren met een grote groep vrienden in onze escape room? Of net met een kleine groep, bestaand uit je gezin? Het is allemaal mogelijk bij De Gouden Kooi. Omdat we meerdere kamers hebben, is onze escape room geschikt voor elk verjaardagfeest, groot en klein. Elke escape room biedt plaats aan een groep van twee tot zes personen. Ben je met meer? Dan boek je eenvoudig meerdere kamers voor je verjaardagsfeest in onze escape room. Je hebt de keuze uit verschillende thema’s, elk uniek voor De Gouden Kooi. Elke puzzel, elk raadsel en elke opdracht is door ons bedacht zodat je in onze escape room een echte unieke ervaring beleeft voor je verjaardag.

Ben je op zoek naar een escape room verjaardagsfeestje?

Bekijk onze escape games Bekijk onze escape experiences

Ontvang een extra verrassing op je verjaardag

Vier je jouw verjaardagsfeest in onze escape room in Mechelen? Dan geniet je van een extra verrassing als je jouw feest plant in de week dat je jarig bent. De Gouden Kooi biedt je dan namelijk een extra cadeau: het Pocket Escape Room kaartspel van 999 games. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is online een escape room of escape experience boeken in de week dat je jarig bent (of de week ervoor/erna) met de code GOUDENVERJAARDAG (niet geldig op vrijdag, zaterdag of zondag). Print je voucher hier af en op en vertoon van je identiteitskaart ruil je deze op je verjaardag in onze escape room in voor het kaartspel.

Reserveer meteen voor jouw feest

Wil je onze escape room boeken voor een uitdagend en uniek verjaardagsfeest met je vrienden en familie? Aarzel dan niet om ons handige online boekingssysteem te gebruiken. Duid aan welke escape room of escape rooms je wilt boeken en wanneer, dan regelen wij de rest. Wist je trouwens dat je ook kunt betalen met een Mechelenbon? Heb je nog vragen over onze escape room of over ons boekingssysteem? Stel ze dan telefonisch via 015/67.68.67 of gebruik het contactformulier.

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi