Escape room voor een vrijgezellenfeest

Een escape room boeken voor je vrijgezellenfeest, het is eens iets anders! Zowel grote als kleine groepen kunnen bij ons terecht voor een breinbrekende activiteit. Werk samen, kraak de mysterieuze codes en ontsnap uit een van onze spannende verhaallijnen. Ga samen met je teamgenoten de uitdaging aan en boek een van de zes escape rooms van De Gouden Kooi in Mechelen voor je vrijgezellenfeest.

Nationale en internationale prijzen
Unieke planner
2 locaties

Home » Escape room voor een vrijgezellenfeest

Boek een escape room voor een spannend vrijgezellenfeest

Maak je vrijgezellenfeest compleet door een escape room te doen met je genodigden. De themakamers van De Gouden Kooi in Mechelen zijn voorzien voor groepen tussen de 2 en 6 personen. Kom je met een grote bende vieren? Ook dat is mogelijk! Verdeel jullie in kleinere groepen en kies een themakamer uit. Vertrouw op elkaar, bundel jullie hersenkrachten en blijf kalm onder tijdsdruk… Wie van de feestvarkens kan het snelste ontsnappen?

Wil je een escape room boeken voor een vrijgezellenfeest?

Bekijk onze escape games Bekijk onze escape experiences

Laat je hersenen werken tijdens een interactieve wandeling

Niet enkel escape rooms voor een vrijgezellenfeest zijn onze grote sterkte. Ook voor een interactieve stadswandeling door Mechelen zit je goed bij ons. Het concept is simpel: samen met je groep doorkruis je het centrum van de stad en probeer je leuke puzzels en raadsels op te lossen. Natuurlijk is de wandeling volledig in thema! 

Reserveer meteen je escape room

Sta je te trappelen om te ontsnappen uit een escape room voor je vrijgezellenfeest? Reserveer je escape game of een andere activiteit bij de Gouden Kooi in Mechelen dan meteen online. Natuurlijk kan je ons contacteren bij verdere vragen. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@degoudenkooi.be of bel gerust even naar het nummer 015/67.68.67 voor meer informatie.

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi