Escape tour

Een escape tour is een avontuurlijke ervaring waarbij je door raadsels en uitdagingen geleid wordt in de openlucht. Bij De Gouden Kooi bieden we jou en je team de unieke kans om Mechelen op een heel andere manier te ontdekken via onze zorgvuldig geplande escape tocht. Deze tochten zijn perfect voor wie houdt van puzzelen en ontdekken, gecombineerd met de vrijheid van een stadswandeling.

Nationale en internationale prijzen
Unieke planner
2 locaties

Home » Escape tour

Beleef een unieke escape tour in Mechelen

Tijdens onze escape tour voorzien we alles wat nodig is voor een onvergetelijke ervaring. We brengen onze escape room volledig naar de buitenlucht. Je geniet van de prachtige uitzichten en historische plekken van Mechelen terwijl je je hersens laat kraken over diverse puzzels. Deze puzzelwandeling is niet alleen een leuke uitdaging, maar ook een ideale manier om in de frisse lucht te vertoeven. Elk aspect van de escape tocht is ontworpen om jou en je team te boeien en uit te dagen, wat het ook een perfecte wandeling als teambuilding maakt. Het is een unieke ervaring van een lange escaperoom, maar dan buiten, waardoor je op een actieve en spannende manier kunt leren en samenwerken.

Wilt u een escape tour boeken?

Bekijk onze escape walk experience

Boek nu een onvergetelijke ervaring

Ben je klaar voor een uitdagende escaperoom in de open lucht? Contacteer ons nu om meer te weten te komen of om jouw escape tour te reserveren. Onze escape tochten bieden een ongeëvenaarde kans om teamwork, probleemoplossende vaardigheden en plezier te combineren in een historisch rijke omgeving. Mis deze kans niet om Mechelen op een volledig nieuwe en opwindende manier te ontdekken!

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi