Een superleuke escape wandeling in Mechelen!

Ben je op zoek naar een leuke en actieve manier om de stad te verkennen terwijl je een mooie wandeling maakt met je familie, vrienden of collega’s? Dan is onze escape wandeling perfect voor jou!

Trek je wandelschoenen aan en ga samen deze unieke spelervaring aan. Wil je je brein én handen op een plezante, actieve manier gebruiken terwijl je geniet van een wandeling door de stad? Boek dan vandaag nog een escape wandeling door Mechelen met De Gouden Kooi! Lees verder en ontdek wat je kunt verwachten van deze unieke groepsactiviteit.

Home » Escape walk experience

Waarom zou je kiezen voor een escape wandeling bij De Gouden Kooi?

escape wandeling mechelen

De wandeling start en eindigt op onze locatie in een echt politiebureau waar je vanaf het begin meteen wordt ondergedompeld in het verhaal.

escape wandeling mechelen

Dit is geen standaard wandeling waarbij je met een smartphone of tablet door de stad loopt. In plaats daarvan zijn dit echte puzzels die op verschillende locaties in de stad zijn geïntegreerd.

escape wandeling mechelen

Een moordmysterie met drie alternatieve eindes. Hoe het verhaal voor jou eindigt, hangt af van je detectivevaardigheden.

Icon Mechelen

De escape wandeling is volledig op maat van Mechelen. Hiervoor werkten we nauw samen met de dienst toerisme van de Stad Mechelen.

DE NEKKER escape walk experience

De lokale politie van Mechelen zit met de handen in het haar. De Nekker, een eeuwenoude Mechelse legende, lijkt terug te zijn. En hij heeft blijkbaar al meerdere slachtoffers gemaakt! De politie vermoedt dat het om een ​​copycat gaat en lijkt de dader op het spoor te zijn. Ze doen een beroep op een doortastend team van detectives in een race tegen de klok.

Ben jij het detectiveteam dat dit mysterie oplost en voor eens en voor altijd een einde maakt aan de Nekker?

 

2 tot 6 wandelaars

2,5 uur (3 kilometer)

haverwerf icoonStart en einde: Haverwerf 7, Mechelen

 

Facebook review score
Google review score

Vaak gestelde vragen

yellow-border-medium-top
Hoeveel kost een escape wandeling?

Een escape walk experience kost 45 euro per groep (2 tot maximaal 6 personen).

Hoe lang is de wandeling?

Je kunt de wandeling op je eigen tempo doen, maar er geldt een maximale tijdslimiet van 2,5 uur. Aan het einde van de 2,5 uur is het aan jou om de dader aan te duiden. Dit betekent zeker niet dat je door de stad moet rennen om aan deze timing te voldoen, maar als je tijdens de wandeling een uitgebreid terrasje doet, zul je waarschijnlijk niet al het bewijsmateriaal kunnen verzamelen. De wandelafstand bedraagt ​​ongeveer 3 kilometer.

Wat is het maximale aantal personen dat kan deelnemen aan een escape wandeling?

Je kunt een escape walk experience doen met een groep van 2 tot 6 personen.

Wat is de minimumleeftijd voor de escape wandeling?

Onze escape walk experience is geschikt voor jong en oud. Families, teambuildings, vriendengroepen, … De activiteit is laagdrempelig en leuk. Voor teams jonger dan 14 jaar is minimaal één volwassen begeleider vereist.

Wanneer is het mogelijk om een ​​escape wandeling te doen?

Je kunt onze escape walk experience boeken tijdens het weekend, op feest- en vakantiedagen.
We sluiten de wandeling vlak na de herfstvakantie en zijn vanaf de krokusvakantie weer open.

De eenvoudigste manier om te weten wanneer je een escape wandeling kunt doen, is door ons online boekingssysteem te raadplegen. Daar kun je zien wanneer er nog wandelingen beschikbaar zijn en direct reserveren als je wilt.

Is er een dag of tijdstip waarop wij geen tijdslot hebben geopend en je toch graag wilt komen? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij voegen graag momenten voor je toe. Wij gaan open wanneer er minimaal 3 opeenvolgende wandelingen geboekt worden.

Waar en wanneer start de escape wandeling?

Je wordt op het geboekte startuur verwacht in onze vestiging aan de Haverwerf (vlakbij Lamot, tegenover de Vismarkt).

In welke taal kan ik de escape wandeling doen?

De escape wandeling is beschikbaar in het Nederlands. Als één teamlid Nederlands spreekt, kan de wandeling ook door niet-Nederlandstalige groepen worden gedaan.

yellow-border-medium-top
Moet je vooraf een escape walk experience boeken?

Ja. Omdat de wandeling begint en eindigt met een onderdompeling in het verhaal, is vooraf reserveren verplicht. Bekijk zeker onze online boekingskalender. Mogelijk zijn er vandaag nog plaatsjes vrij.

Wat neem ik mee?

Wij streven ernaar om levensechte ervaringen aan te bieden en proberen daarom digitale hulpmiddelen zoveel mogelijk te vermijden. Geen VR, AR, Facebookpagina’s afstruinen of Wikipedia uitvlooien … In plaats daarvan geniet je van een leuke wandeling door Mechelen waarbij je zowel je hersenen als je handen nodig hebt. Eventuele tips die je tijdens de wandeling nodig hebt, krijg je wel digitaal. Je hebt daarom een ​​toestel nodig dat online kan gaan en QR-codes kan lezen (de meeste smartphones kunnen dit eenvoudig via de camera doen, zonder extra app). Met andere woorden, je kunt best je smartphone niet vergeten (1 voor het hele team is voldoende).

Is de escape walk experience toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Tijdens onze escape wandeling wandel je van puzzel naar puzzel door het centrum van Mechelen. De puzzellocaties zijn allemaal prima toegankelijk voor rolstoelgebruikers, maar niet alle puzzels kunnen uitsluitend door rolstoelgebruikers worden opgelost. Voor sommige puzzels zijn fysieke vaardigheden nodig die een rolstoelgebruiker mogelijks niet heeft. Daarom moet een team met rolstoelgebruikers uit minimaal twee mobiele personen bestaan.

Mag mijn hond mee?

Je hond mag zeker mee, maar kan voor de start en het einde van de wandeling ons politiebureau niet betreden. De hond moet buiten wachten. Het zou wat zonde zijn als er 1 wandelaar bij de hond blijft en daardoor de start en het einde zou missen aangezien deze echt een essentieel onderdeel zijn van de hele ervaring. Maar als je graag je hond meeneemt op de wandeling, kunnen wij je niet tegenhouden, toch ?

Het regent, kan ik annuleren?

Leen bij ons een paraplu en ga ervoor! Bij last-minute annuleringen is er geen terugbetaling. Onze reguliere verkoopvoorwaarden zijn van toepassing.

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op!

Geniet van een escape wandeling door Mechelen

Een escape wandelervaring, te boeken bij De Gouden Kooi in Mechelen, is de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest, een verjaardagsfeestje met familie en vrienden, of een originele teambuilding met je collega’s. Tijdens de escape wandeling loop je ongeveer drie kilometer door het stadscentrum. Onderweg kom je de leukste puzzels, codes, mysteries en raadsels tegen. Kunnen de rechercheurs in jouw groep de code kraken?

Bij De Gouden Kooi kun je zowel escape rooms als escape walks spelen. Bij ons kun je genieten van een complete detective-ervaring. Meer weten over een escapewandeling door Mechelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@degoudenkooi.be of bel ons op +3215/67.68.86 voor meer informatie over onze formules voor jong en oud.

De Gouden Kooi