Interactieve wandeling

Een interactieve wandeling zorgt voor puur spelplezier in de frisse buitenlucht. Ga samen met je gezin, collega’s of grote vriendengroep op pad en probeer onze uitdagende puzzels en raadsels op te lossen. Kunnen jullie de code zo snel mogelijk kraken? Boek een interactieve wandeling bij De Gouden Kooi in Mechelen en stel jezelf op de proef!

Nationale en internationale prijzen
Unieke planner
2 locaties

Home » Interactieve wandeling

Ga op interactieve wandeling in het centrum van de stad

Deze originele puzzeltocht, van om en bij de drie tot vijf kilometer, is ideaal om samen met je familieleden, je beste vrienden, vrijgezellengroep of collega’s te doen. Net zoals onze escape rooms heeft de interactieve wandeling ook een eigen thema met bijhorende verhaallijn. Los de puzzels op en kraak de code! Bovendien hoef je geen groot bedrag neer te tellen om te genieten van een leuke namiddag. De speurtocht leent zich perfect voor kleinere budgetten.

Ben je op zoek naar een interactieve wandeling?

Bekijk onze escape games Bekijk onze escape experiences

Boek je wandeling vandaag nog

Heb je nog vragen over de interactieve wandeling doorheen het centrum van Mechelen? De medewerkers van De Gouden Kooi staan klaar met een antwoord op al je vragen. Bel naar het nummer 015/67.68.67, stuur een e-mail naar info@degoudenkooi.be of gebruik het online contactformulier. Informeer zeker ook even naar onze andere breinbrekende activiteiten in Mechelen.

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi