Win je gouden ticket voor het Belgisch kampioenschap escape rooms op de Belgian escape days.

Bij De Gouden Kooi kan je een gouden ticket winnen voor het Belgisch Kampioenschap escape rooms georganiseerd door de Belgian escape days. Wil je je graag kwalificeren voor het Belgisch Kampioenschap? Boek dan één van onze escape rooms, en ga aan de haal met een gouden ticket!

 

De Belgian escape days zijn afgelopen.
Home » Belgian escape days

Hoe kan je een gouden ticket winnen van de Belgian escape days en je kwalificeren voor het Belgisch kampioenschap escape rooms?

Je kan een gouden ticket verkrijgen door 1 van onze escape rooms te spelen. Als je op tijd ontsnapt, krijg je een gouden ticket, dat je toegang geeft tot de online kwalificatieronde van de Belgian escape days. Zet je daar een goede tijd neer, dan kan je naar de finale van het Belgisch kampioenshap escape rooms in de Brabanthal in Leuven, op 19 of 20 november 2022.

Praktisch:

    1. Boek een escape room bij De Gouden Kooi (dat mag een escape game of een escape experience zijn) en kom spelen in de periode van 1/7/22 tot en met 23/10/22.
    2. Gebruik de promotiecode ESCAPEDAYS bij je boeking.
    3. Ontsnap uit onze escape room.
    4. Ontvang na je spel een gouden ticket voor de Belgian escape days.
belgian escape days

Belgian escape days? Wat is dat?

De Belgian escape days is een event dat plaatsvindt op 19 en 20 november in de Brabanthal te Leuven. Het is een 2-daags event waar het Belgische kampioenschap escape rooms gespeeld zal worden. Om je te kwalificeren, moet je een gouden ticket winnen. En dat kan je doen bij De Gouden Kooi! Boek een escape room naar keuze, ontsnap op tijd, en het ticket is van jou! Het gouden ticket geeft je toegang tot een online kwalificatieronde. Zet je daar een goede tijd neer, dan ga je naar de finale ronde op de Belgian escape days.

 

De Belgian escape days wordt niet georganiseerd door De Gouden Kooi. De Gouden Kooi is een locatie waar je gouden tickets voor het event kan verkrijgen, door het spelen van een escape room.

 

De Gouden Kooi