Lange escape room

Een wandeling als lange escape room biedt een uitgebreide ervaring waarbij je langer dan gemiddeld in het spel opgaat. Bij De Gouden Kooi in Mechelen specialiseren we ons in het creëren van meeslepende avonturen die jou en je team voor urenlang binden. Deze ervaringen zijn perfect voor diegenen die zich dieper willen onderdompelen in complexe puzzels en uitgebreide verhaallijnen. Met onze lange escape rooms duik je volledig in de stad tijdens een lange wandeling, waar elk detail telt en elke seconde opwindend is.

Nationale en internationale prijzen
Unieke planner
2 locaties

Home » Lange escape room

Diepgaand plezier tijdens onze lange escape room

Onze wandeling als lange escape room is zorgvuldig ontworpen om jou 2,5 uur plezier en een uitdaging te bieden. Wij maken al onze escape rooms zelf en zorgen ervoor dat elke puzzel en elk raadsel niet alleen leuk maar ook intellectueel stimulerend is. Tijdens onze lange escape room ga je op stap doorheen de stad en door middel van teamwork los je uitdagende raadsels op die je aan het denken zetten.

Wil je een lange escape room boeken?

Bekijk onze escape walk experience

Ontdek onze unieke escape rooms nu

Ben je klaar om jezelf en je team uit te dagen in een van onze lange escape rooms? Neem vandaag nog contact met ons op om je uitdagende escape room te boeken. Wanneer je liever een echte escape room wil die wat langer is, hebben we een leuke escape room met meerdere kamers. En als je iemand kent die van puzzels houdt, overweeg dan een cadeaubon van ons als een perfect geschenk. Laat het avontuur beginnen!

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi