Leuke activiteit met het gezin

Bij De Gouden Kooi zit je goed voor een leuke activiteit om met het hele gezin te doen! Wij bieden namelijk escape wandelingen en rooms aan voor jong en oud. Kunnen jullie samen de code kraken en ontsnappen uit een van onze themakamers? Of gaan jullie liever in de buitenlucht puzzelen? Voor een uitstap met het gezin moet je bij ons in Mechelen zijn!

Home » Leuke activiteit met gezin

Welke leuke activiteit met het gezin kiezen jullie?

Speel de detective in jullie eigen verhaal en ga de uitdaging aan in een van onze escape rooms. Een escape game is een leuke activiteit met het hele gezin, omdat de raadsels en puzzels voor alle leeftijden geschikt zijn. Onze kamers zijn niet angstaanjagend en vragen geen fysieke inspanning. Werk zo goed mogelijk samen en probeer binnen de tijdspanne de code te kraken en te ontsnappen. Trek je liever je wandelschoenen aan? Ook voor een uitstap in de buitenlucht met het gezin zit je goed bij De Gouden Kooi in Mechelen. Wandel door het centrum van de stad met de kids en los de uitdagende puzzels onderweg op om de code te kraken. Kortom, tijdens jullie uitstap met het gezin in Mechelen zorgen we voor uren spel- en puzzelplezier voor jong en oud!

Boek meteen een leuke activiteit met het gezin

Een opwindende uitstap met het gezin in Mechelen, die boek je bij ons! Ook voor een vrijgezellenfeest, een teambuilding of verjaardagsfeest zit je goed bij ons. Informeer naar onze escape games en wandeling, wij staan klaar met een antwoord op al je vragen over onze leuke activiteiten met het gezin. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@degoudenkooi.be of bel ons even op via het nummer 015/67.68.67

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi