Gebruik je Mechelenbon bij De Gouden Kooi

Heb jij een Mechelenbon gekregen en ben je op zoek naar de leukste manier om hem te spenderen? Zoek niet langer! Je Mechelenbon is geldig bij De Gouden Kooi.

Kies uit 1 van de 5 originele escape rooms in het centrum van Mechelen, en geniet met volle teugen van deze heerlijke activiteit.

Home » Mechelenbon

De Gouden Kooi in een notendop: een teamactiviteit voor iedereen, 4 escape games en 1 escape experience, internationaal geprezen escape rooms.

award escaperoomers.de
Award Tripadvisor 2020
Award TERPECA
Award Code van Coppens
Award Tripadvisor
Je Mechelenbon bij De Gouden Kooi gebruiken?

Een escape room bij De Gouden Kooi dien je op voorhand te reserveren. Ons online boekingssysteem kan helaas jouw Mechelenbon(nen) niet automatisch verwerken.

We lossen dit graag voor je op:

 • ofwel boek je zelf online (je dient dan ook online te betalen)
   • Heb je een Mechelenbon zonder QR code? Neem de dag dat je bij ons langskomt je bon(nen) mee. Dan betalen we je de waarde van Mechelenbon(nen) cash terug.
   • Heb je een Mechelenbon met QR code? Stuur ons die QR code alvast door voor de dag van je activiteit. Dan kunnen wij de registratie al op voorhand in orde brengen, en betalen we je de waarde van Mechelenbon(nen) cash terug de dag dat je bij ons langskomt.
 • ofwel neem je contact met ons op, en maken wij de boeking voor jou in orde. Je krijgt dan een betalingsverzoek voor het restsaldo van je boeking.
   • Heb je een Mechelenbon zonder QR code? Neem de dag dat je bij ons langskomt je bon(nen) mee om de rest van de betaling in orde te maken.
   • Heb je een Mechelenbon met QR code? Die QR code hebben wij nodig om je boeking in orde te maken, dus stuur ons die digitaal toe.
Mechelenbon