Originele wandeling

Een originele wandeling scoort altijd goed als activiteit met je gezinsleden, vriendengroep of collega’s. Weet je niet goed hoe je moet starten? Zoek niet langer en vertrouw op de professionals van De Gouden Kooi in Mechelen. Wij hebben namelijk een originele wandeling met breinbrekende puzzels en raadsels opgesteld. Genieten van het prachtige Mechelen was nog nooit zo spannend!

Nationale en internationale prijzen
Unieke planner
2 locaties

Home » Originele wandeling

Wat houdt onze originele wandeling precies in?

Een originele wandeling, te boeken bij De Gouden Kooi in Mechelen, zorgt voor de nodige uitdaging. Tijdens een leuke wandeling van zo’n drie à vijf kilometer doorheen het centrum van de stad, kom je verschillende puzzels en raadsels tegen die je samen met je groep moet oplossen. Natuurlijk zorgen we bij deze interactieve wandeling voor een verrassend totaalpakket. Logisch dus dat onze originele wandelingen zijn uitgewerkt aan de hand van een uniek thema en spannend verhaal.

Wil je graag een originele wandeling boeken als teamactiviteit?

Bekijk onze escape games Bekijk onze escape experiences

Vraag om meer informatie over onze escape wandeling

Laat ons vriendelijke team je adviseren over een escape wandeling op maat van je groep. Wij staan klaar met een persoonlijk advies! Neem contact op met onze medewerkers via het online contactformulier, het e-mailadres info@degoudenkooi.be of het nummer 015/67.68.67. Natuurlijk kan je ook meteen een wandeling of escape room online boeken!

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi