Puzzelwandeling in Mechelen

Een puzzelwandeling is misschien wel een van de meest originele groepsactiviteiten die je kan boeken in Mechelen. Samen met je familie, vriendenkring of collega’s doorkruis je de straten van de stad en probeer je allerlei mysterieuze puzzels en raadsels zo snel mogelijk op te lossen. Sta je zelf te trappelen om te puzzelen? Bij De Gouden Kooi kan je dus niet enkel terecht voor een spannende escape room, ook voor een leuke puzzelwandeling doorheen Mechelen moet je bij ons zijn!

Home » Puzzelwandeling in Mechelen

Doorkruis de stad tijdens een puzzelwandeling in Mechelen

Ga samen met je gezin, vrienden of collega’s op pad en probeer onze originele wandeling doorheen Mechelen tot een goed einde te brengen. Tijdens de wandeling van zo’n drie à vijf kilometer krijg je te maken met een hele reeks raadsels, codes, puzzels en meer. Het team van De Gouden Kooi wil elke groep een totaalervaring bieden. Net daarom hebben niet enkel onze escape rooms, maar ook onze puzzelwandelingen doorheen Mechelen een eigen thema. 

Boek en geniet van een uitdagende wandeling

Wil je graag meer weten over een puzzelwandeling in thema doorheen het centrum van Mechelen? De medewerkers van ons bedrijf staan voor je klaar. Stuur een e-mail naar info@degoudenkooi.be of bel gerust even naar het nummer 015/67.68.67. Natuurlijk is het ook mogelijk om meteen online te boeken indien gewenst.

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi