Heb je de Sint-Romboutstoren in Mechelen beklommen?

Claim dan je voordeel bij De Gouden Kooi!

Zag jij van bovenop de Sint-Romboutstoren in Mechelen de filialen van De Gouden Kooi liggen? Op vertoon van je tickets van de beklimming krijg je bij De Gouden Kooi een gratis drankje (excl cava) voor of na je escape room.

Home » Sint-Romboutstoren Mechelen
Je torenbeklimming combineren met een escape room bij De Gouden Kooi? Een goed idee!

Een escape room bij De Gouden Kooi dien je op voorhand te reserveren. Tijdens je boeking via ons online boekingssysteem geef je de promotiecode TOREN_ESCAPE in.

De dag dat je bij ons langskomt krijgt het hele team een gratis drankje (exclusief cava) op vertoon van je tickets voor de beklimming van de Sint-Romboutstoren in Mechelen.

Wil je die dag ook nog graag iets lekkers eten? Neem dan zeker hier even een kijkje. Wij selecteerden een aantal fijne adresjes en zorgden voor een extraatje voor je.

! Deze promotie is enkel geldig bij een boeking van onze escape rooms (escape games of escape experiences).

award code van coppens
De Sint-Romboutstoren in Mechelen. Wat is dat?

De Sint-Romboutstoren biedt je een totaalbeleving: zowel de skywalk óp de 97m hoge Toren, als de beklimming ernaartoe staan garant voor een unieke ervaring.

De bezoekersgids leidt je met interessante weetjes en opdrachten voor de jongsten doorheen de rijke geschiedenis van de Sint-Romboutstoren. Misschien kom je onderweg wel de torenwachter of de stadsbeiaardier tegen.

Terwijl ouders over de geschiedenis van het gebouw leren, amuseren kinderen zich met een zoektocht op de verschillende verdiepingen. Eenmaal boven doet het indrukwekkende uitzicht van op de skywalk je verstommen.

Kortom: hoor, zie en voel de stad vanuit de buik en vanop de top van dit statige belfort.

Meer info vind je hier.

De Gouden Kooi