Teambuilding activiteiten

Er zijn verschillende teambuilding activiteiten te ondernemen met collega’s binnen jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan samen een gezellige activiteit ondernemen, zoals lekker eten. Maar je kunt ook samen een spel doen. De Gouden Kooi is dé escape room in Mechelen waar jij met je collega’s kunt werken aan teambuilding. In de vijf spannende escape rooms met ieder een eigen verhaal spelen jullie korte tijd de hoofdrol in een spannend avontuur.

Home » Teambuilding activiteiten

Escape room: een van de leukste teambuilding activiteiten

Kunnen jullie goed genoeg samenwerken? Kennen jullie elkaars sterke en zwakke punten? En kunnen jullie goed met elkaar communiceren? Alleen dan kunnen jullie ontsnappen. In de escape room is het belangrijk dat je:

  • Goed met elkaar communiceert
  • Kunt werken met deadlines en tijdsdruk
  • Goed functioneert in een team

Een escape room is een van de leukste teambuilding activiteiten omdat je niet alleen elkaar, maar ook jezelf beter leert kennen.

Diverse andere activiteiten bij De Gouden Kooi in Mechelen

Bij De Gouden Kooi kun je niet alleen terecht voor het spelen van een escape room. Wij bieden diverse andere teambuilding activiteiten. Zo kun je bij ons ook een training volgen op het gebied van teambuilding en kun je onze vergaderruimte gebruiken voor een brainstormsessie, bedrijfspresentatie of meeting.

Volledig verzorgd

Kies je ervoor diverse teambuilding activiteiten bij De Gouden Kooi te doen, zoals de escape room, een training of een bedrijfsactiviteit in de vergaderruimte, dan ontvang je een volledig verzorgde dag. Wij kunnen namelijk ook de gehele catering voor je regelen. Nieuwsgierig? Bel voor meer informatie naar 015/67.68.67 of mail ons via info@degoudenkooi.be

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi