Teambuilding in Mechelen

Werken aan teambuilding in Mechelen, dat kan met de ruime mogelijkheden van De Gouden Kooi. Wij staan in de omgeving vooral bekend als spannende, leuke en mysterieuze escape room, maar we bieden veel meer opties. Zo kun je bij ons met collega’s terecht in onze aangename vergaderruimte voor een meeting, bedrijfspresentatie of brainstormsessie of voor diverse trainingen. Kortom, wij bieden de perfecte locatie voor een geslaagde teambuilding in Mechelen.

Nationale en internationale prijzen
Unieke planner
2 locaties

Home » Teambuilding in Mechelen

Diverse mogelijkheden voor teambuilding in Mechelen

Bij De Gouden Kooi in Mechelen, in de provincie Antwerpen, bieden wij een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om teambuilding:

  • Escape game: samen met je collega’s word je opgesloten in een van de zes ruimtes, die ieder een eigen verhaal kennen. Binnen 60 minuten moeten jullie ontsnappen. Het is de bedoeling dat je het antwoord vindt op diverse puzzels en raadsels. Inventiviteit en samenwerken zijn de sleutel tot succes!
  • Escape wandeling: Helemaal in lijn met onze escape rooms hebben wij onze escape wandeling de nodige aandacht gegeven. Dit is geen standaard wandeling waarbij je met pen en papier, of smartphone of tablet door de stad loopt. Of een wandeling die je in om het even welke stad kan spelen. Nee, deze wandeling werd uitgewerkt in nauwe samenwerking met de Stad Mechelen en er werd veel aandacht besteed aan de verhaallijn en de integratie van de puzzels in de stad. De wandeling start bij ons ter plaatse waar je meteen van bij de aanvang ondergedompeld wordt in het verhaal. Ook is er een spetterend einde voorzien bij ons op locatie.
  • Vergaderruimte: de vergaderruimte kun je gebruiken voor een meeting, bedrijfspresentatie of brainstormsessie tot 24 personen. De ruimte is compleet uitgerust met alle technologische benodigdheden, zoals een beamer, scherm en wifi. Een halve dag vergaderen? Of liever een hele dag? Het kan allemaal.
  • Training: samen met Optima Facto organiseren wij diverse trainingen ten behoeve van teambuilding. Zo leer je goed te communiceren met elkaar, te werken in een team, om te gaan met deadlines en tijdsdruk en nog veel meer. De trainingen zijn compleet verzorgd met catering.

Bij De Gouden Kooi regelen wij graag de catering. Of het nu gaat om een licht ontbijtje, een heerlijke versnapering, broodjes of een warme maaltijd: wij zetten het graag voor je klaar. Heel handig wanneer je besluit de diverse teambuilding activiteiten bij ons op locatie in Mechelen te combineren, zoals de escape room en een training.

Ben je op zoek naar teambuilding activiteiten in Mechelen?

Bekijk onze escape games Bekijk onze escape experiences

Neem direct contact op

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor teambuilding bij ons in Mechelen? Of heb je zelf al een idee over de inrichting van jouw dag? Neem direct contact met ons op via 015/67.68.67 of mail ons via info@degoudenkooi.be.

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi