Escape rooms: de perfecte teambuilding activiteit

Er zijn verschillende teambuildingactiviteiten te ondernemen met collega’s binnen jouw bedrijf om de band aan te halen en de communicatie te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan samen een gezellige activiteit ondernemen, zoals lekker eten. Maar je kunt ook samen een spel doen. De Gouden Kooi is dé escape room in Mechelen waar jij met je collega’s kunt werken aan teambuilding om de communicatie binnen je team te verbeteren. In de vijf spannende escape rooms met ieder een eigen verhaal spelen jullie korte tijd de hoofdrol in een spannend avontuur.

Escape room: een van de leukste teambuildingactiviteiten

Werken jullie goed genoeg samen? Kennen jullie elkaars sterke en zwakke punten? En kunnen jullie goed met elkaar communiceren? Alleen dan kunnen jullie ontsnappen. In de escape room is het belangrijk dat je tijdens de teambuilding:

  • Een goede onderlinge communicatie hebt
  • Kunt werken met deadlines en tijdsdruk
  • Goed functioneert in een team

Een escape room is een van de leukste teambuildingactiviteiten omdat je niet alleen elkaar, maar ook jezelf beter leert kennen en zo door teambuilding een betere communicatie leert.

Diverse andere activiteiten bij De Gouden Kooi

Bij De Gouden Kooi kun je niet alleen terecht voor het spelen van een escape room als teambuilding ter bevordering van de communicatie. Wij bieden diverse andere teambuildingactiviteiten. Zo kun je bij ons ook een training volgen op het gebied van teambuilding en kun je onze vergaderruimte gebruiken voor een brainstormsessie, bedrijfspresentatie of meeting.

Volledig verzorgd

Kies je ervoor diverse teambuildingactiviteiten bij De Gouden Kooi te doen, zoals de escape room, een training of een bedrijfsactiviteit in de vergaderruimte, dan ontvang je een volledig verzorgde dag. Wij kunnen namelijk ook de gehele catering voor je regelen. Nieuwsgierig? Bel voor meer informatie naar 015/67.68.67 of mail ons via info@degoudenkooi.be.