Escape rooms: de perfecte teambuilding activiteit

Er zijn verschillende teambuildingactiviteiten te ondernemen met collega’s binnen jouw bedrijf om de communicatie te bevorderen en de band aan te halen. Samen een spel doen of een teambuilding wandeling boeken, zorgt voor de nodige uitdaging en gezelligheid. De Gouden Kooi is dé escape room in Mechelen waar jij met je collega’s kunt werken aan teambuilding om de communicatie binnen je team te verbeteren. In de zes spannende escape rooms met ieder een eigen verhaal spelen jullie zélf de hoofdrol!

Escape room: een van de leukste teambuildingactiviteiten

Een escape room is een van de leukste teambuildingactiviteiten, omdat je niet alleen elkaar, maar ook jezelf beter leert kennen. Alleen dan kunnen jullie ontsnappen. In de escape room is het belangrijk dat je tijdens de teambuilding:

  • Een goede onderlinge communicatie hebt;
  • Kunt werken met deadlines en tijdsdruk;
  • Goed functioneert in een team.

Werken jullie goed genoeg samen? Kennen jullie elkaars sterke en zwakke punten? En kunnen jullie goed met elkaar communiceren? Door een teambuilding geef je de onderlinge communicatie een boost!

Ontdek onze teambuilding, wandeling en andere activiteiten

Bij De Gouden Kooi kun je niet alleen terecht voor het spelen van een escape room als teambuilding ter bevordering van de communicatie. Wij bieden namelijk diverse andere teambuildingactiviteiten aan. Zo kun je bij ons ook een training volgen op het gebied van teambuilding en kun je onze vergaderruimte gebruiken voor een brainstormsessie, bedrijfspresentatie of meeting. Wil je eerder een teambuilding met originele wandeling boeken? Ook dan zit je goed bij ons. Samen met je collega’s wandel je door de stad en los je puzzels en raadsels op om de code te kraken.

Boek meteen jouw bedrijfsactiviteit of teambuilding met wandeling

Kies je ervoor diverse teambuildingactiviteiten bij De Gouden Kooi te doen, zoals de escape room, de spannende wandeling, een training of een bedrijfsactiviteit in de vergaderruimte? Dan reken je op een totaalpakket. Wij kunnen namelijk ook de gehele catering voor je regelen. Ben je nieuwsgierig geworden? Bel voor meer informatie naar 015/67.68.67 of mail ons via info@degoudenkooi.be.

De Gouden Kooi