Uitstap met het gezin in Mechelen

Bij De Gouden Kooi zit je goed voor een leuke uitstap om met het hele gezin te doen in Mechelen! Wij bieden namelijk escape wandelingen en rooms aan voor jong en oud. Kunnen jullie samen de code kraken en ontsnappen uit een van onze themakamers? Of gaan jullie liever in de buitenlucht puzzelen? Voor een uitstap met het gezin moet je bij ons zijn!

Nationale en internationale prijzen
Unieke planner
2 locaties

Home » Uitstap met het gezin in Mechelen

Welke leuke uitstap met het gezin kiezen jullie?

Speel de detective in jullie eigen verhaal en ga de uitdaging aan in een van onze escape rooms. Een escape game is een leuke activiteit, omdat de raadsels en puzzels voor alle leeftijden geschikt zijn. Onze kamers zijn niet angstaanjagend en vragen geen fysieke inspanning. Werk zo goed mogelijk samen en probeer binnen de tijdspanne de code te kraken en te ontsnappen. Trek je liever je wandelschoenen aan? Ook voor een uitstap in de buitenlucht met het gezin zit je goed bij De Gouden Kooi in Mechelen. Wandel door het centrum van de stad met de kids en los de uitdagende puzzels onderweg op om de code te kraken.

Ben je op zoek naar een leuke uitstap om met het gezin te doen in Mechelen?

Bekijk onze escape games Bekijk onze escape experiences

Boek meteen een leuke activiteit

Een opwindende uitstap met het gezin in Mechelen, die boek je bij ons! Ook voor een vrijgezellenfeest, een teambuilding of verjaardagsfeest zit je goed bij ons. Informeer naar onze escape games en wandeling, wij staan klaar met een antwoord op al je vragen. Vul het contactformulier in of bel ons even op via het nummer 015/67.68.67.

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi