Vergaderzaal in Mechelen

Wanneer je op zoek bent naar een aangename vergaderzaal in Mechelen, dan ben je bij De Gouden Kooi aan het juiste adres. Wij zijn namelijk niet alleen een escape room, maar ook een plek voor diverse bedrijfsinitiatieven. We kunnen het ons heel goed voorstellen dat je het prettig vindt eens in een andere ruimte dan kantoor te vergaderen. Zo kom je op nieuwe ideeën en ben je eens weg uit je dagelijkse omgeving.

Nationale en internationale prijzen
Unieke planner
2 locaties

Home » Vergaderzaal in Mechelen

Vergaderzaal in Mechelen met alle technologische voorzieningen

Onze vergaderzaal in Mechelen biedt ruimte voor maximaal 24 personen en beschikt over alle technologische voorzieningen en vergadermateriaal. Afhankelijk van jouw wensen, kunnen we de opstelling van de zaal aanpassen. Hier houd je dus gemakkelijk een meeting, bedrijfspresentatie of brainstormsessie. En wil je daar graag catering bij ontvangen? De Gouden Kooi heeft ook diverse cateringmogelijkheden, zoals ontbijt, lunch, tussentijdse versnaperingen of een diner.

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in Mechelen?

Bekijk onze escape games Bekijk onze escape experiences

Combineer je meeting, bedrijfspresentatie of brainstormsessie met de escape room

Wil je werken aan de teambuilding binnen jouw bedrijf? Wil je tegelijkertijd een training volgen? En wil je ook nog een meeting organiseren in de vergaderzaal in Mechelen? Bij De Gouden Kooi kan het allemaal. Combineer je meeting, bedrijfspresentatie of brainstormsessie met een training en de escape room voor een geslaagd bedrijfsuitje.

Een programma op maat

Bij De Gouden Kooi stellen wij graag een programma op maat voor je samen. Bel voor meer informatie over onze vergaderzaal in Mechelen en de mogelijkheden naar het volgende telefoonnummer: 015/67.68.67. Je kan ook mailen via info@degoudenkooi.be of online boeken.

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi