Bedrijfstrainingen teambuilding

 

Ben jij op zoek naar een plek waar je kwaliteitsvolle bedrijfstrainingen kunt volgen waarmee je werkt aan teambuilding en je communicatie onderling bevordert? Bijvoorbeeld omdat je een eigen bedrijf hebt en je de band tussen je collega’s wil versterken? En omdat je op zoek bent naar een leuke, informele en leerzame activiteit? De Gouden Kooi is dé plek bij uitstek hiervoor. Hier combineer je gemakkelijk verschillende bedrijfsinitiatieven met een escape game. Wij verzorgen meerdere opleidingsthema’s en workshops voor zowel grote als kleine groepen.

Verschillende bedrijfstrainingen voor het werken aan teambuilding en het bevorderen van communicatie

De Gouden Kooi biedt, in samenwerking met onze partner Optima Facto, verschillende bedrijfstrainingen ten behoeve van het werken aan teambuilding en het bevorderen van communicatie aan:

  • Goed communiceren met elkaar
  • Functioneren in een team
  • Werken met deadlines en tijdsdruk

Het doel van deze bedrijfstrainingen voor het bevorderen van communicatie in combinatie met de escape game, bestaat uit vier delen. Zo leer je de persoonlijkheid van je collega’s en elkaars sterktes en zwaktes beter kennen en hoe hiermee om te gaan, op een efficiënte manier samenwerken en jezelf beter kennen.

Ook voor meetings, brainstormsessies of bedrijfspresentaties

Bij De Gouden Kooi beschikken we ook over een prachtige vergaderruimte die plaats biedt aan maximaal 24 personen. Hier kun je dus ook gemakkelijk een meeting, brainstormsessie of bedrijfspresentatie houden. Daarbij verzorgen wij graag het ontbijt, de lunch of tussentijdse versnaperingen.

Gecertificeerd bedrijf in Mechelen

Uiteraard wil je zeker weten dat de bedrijfstrainingen die jij volgt daadwerkelijk draaien om teambuilding en het bevorderen van communicatie binnen jouw bedrijf. Kies je voor een samenwerking met De Gouden Kooi, die op zijn beurt weer samenwerkt met Optima Facto, dan kies je voor een gecertificeerd bedrijf. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Of heb je vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 015/67.68.67 of mail ons via info@degoudenkooi.be

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium