Escape wandeling in Mechelen

Een escape wandeling in Mechelen zorgt voor een unieke spelervaring voor het hele gezin, je vriendengroep of collega’s. Trek je wandelschoenen aan, ga samen op pad en los de pientere puzzels zo snel mogelijk op. Wil je graag zelf je brein aan het werk zetten en tegelijkertijd genieten van een wandeling door de stad? Bij De Gouden Kooi boek je vandaag nog een escape room in de vorm van een wandeling in thema doorheen Mechelen! Hieronder lees je alvast wat je mag verwachten van deze unieke groepsactiviteit.

Nationale en internationale prijzen
Unieke planner
2 locaties

Home » Escape wandeling in Mechelen

Zo gaat een escape wandeling doorheen Mechelen in zijn werk

Een escape room in de vorm van een wandeling is dé perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest met je intieme kring, een verjaardagsfeest onder familie en vrienden of een originele teambuilding met de rest van de werkvloer. Tijdens de wandeling stap je zo’n drie tot vijf kilometer doorheen het centrum en kom je onderweg opdrachten en raadsels tegen zoals in een escape room. Wij voorzien de wandeling van de allerleukste puzzels, codes, mysteries en raadsels. Kunnen de detectives in je groep de code kraken?

Wist je dat je bij ons ook een spannende escape wandeling doorheen Mechelen kan boeken?

Bekijk onze escape games Bekijk onze escape experiences

Doe vandaag nog een beroep op onze passie voor het vak

Het staat vast: bij De Gouden Kooi gaan we verder dan de klassieke escape rooms. Zoals de broertjes Coppens zelf zeggen, bij ons geniet je van een complete speurneuservaring. Wil je graag meer weten over een escape wandeling doorheen Mechelen? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@degoudenkooi.be of bel even naar het nummer 015/67.68.67 voor meer informatie over onze formules voor jong en oud.

yellow-border-medium

Heeft u een vraag of opmerking over onze escape rooms?

Vul hier onder dan het formulier in.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
yellow-border-medium
De Gouden Kooi